Športni zvezdnik obtožen posilstva, žrtev pristala v bolnišnici

Foto: epa
Foto: epa
Dekle, ki je bilo v noči iz nedelje na ponedeljek v hotelu v Dublinu domnevno posiljeno, je za zločin obtožilo znanega športnega zvezdnika. Policija je začela s preiskavo.
Oglej si celoten članek

Irska policija je začela s policijsko preiskavo, potem ko je dekle, ki želi ostati anonimno, prijavilo spolni napad ter obtožilo "veliko irsko športno zvezdo".

Domnevno posilstvo naj bi se zgodilo v noči iz nedelje na ponedeljek, med polnočjo in drugo uro zjutraj. Žrtev, ki naj bi imela okoli 20 let, je vložila prijavo na policiji v Dublinu v ponedeljek zjutraj.

"Policija preiskuje domnevni spolni napad na žensko osebo, ki se je zgodil v zgodnjih jutranjih urah, v ponedeljek, 10. decembra."

Uradna izjava policije

Slednja se je s prijatelji odločila, da gre v nedeljo zvečer v mesto, kjer je naletela na osebo, katero je kasneje prijavila policiji. V svojem pričevanju je policiji opisala, kako jo je znani športnik tekom napada pretepel, policija pa je na njenem telesu resnično odkrila številne modrice.

"S prijatelji se je v nedeljo zvečer odpravila v center mesta. Po druženju se je vrnila v hotel, kjer naj bi jo domnevno posilila znana športna zvezda," je za Daily Mail izjavil eden izmed policijskih virov.

Domnevno žrtev so nato iz policijske postaje prepeljali v bolnišnico Rotunda, kjer so jo sprejeli na oddelku za spolne zlorabe. Zaenkrat policija ni aretirala še nikogar.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 17:09 12. December 2018.

    Irska športna zvezda, veliko jih ni... bradati UFC mojster mogoče?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.