Šport
5965 ogledov

Športni zvezdnik obtožen posilstva, žrtev pristala v bolnišnici

Angleška policija epa
Dekle, ki je bilo v noči iz nedelje na ponedeljek v hotelu v Dublinu domnevno posiljeno, je za zločin obtožilo znanega športnega zvezdnika. Policija je začela s preiskavo.

Irska policija je začela s policijsko preiskavo, potem ko je dekle, ki želi ostati anonimno, prijavilo spolni napad ter obtožilo "veliko irsko športno zvezdo".

Domnevno posilstvo naj bi se zgodilo v noči iz nedelje na ponedeljek, med polnočjo in drugo uro zjutraj. Žrtev, ki naj bi imela okoli 20 let, je vložila prijavo na policiji v Dublinu v ponedeljek zjutraj.

"Policija preiskuje domnevni spolni napad na žensko osebo, ki se je zgodil v zgodnjih jutranjih urah, v ponedeljek, 10. decembra."

Uradna izjava policije

Slednja se je s prijatelji odločila, da gre v nedeljo zvečer v mesto, kjer je naletela na osebo, katero je kasneje prijavila policiji. V svojem pričevanju je policiji opisala, kako jo je znani športnik tekom napada pretepel, policija pa je na njenem telesu resnično odkrila številne modrice.

"S prijatelji se je v nedeljo zvečer odpravila v center mesta. Po druženju se je vrnila v hotel, kjer naj bi jo domnevno posilila znana športna zvezda," je za Daily Mail izjavil eden izmed policijskih virov.

Domnevno žrtev so nato iz policijske postaje prepeljali v bolnišnico Rotunda, kjer so jo sprejeli na oddelku za spolne zlorabe. Zaenkrat policija ni aretirala še nikogar.

Komentarjev 1
  • fowler 17:09 12.december 2018.

    Irska športna zvezda, veliko jih ni... bradati UFC mojster mogoče?

Sorodne novice