Svet
10302 ogledov

Kako se je znašla v njegovi postelji, se ne spomni

Zloraba otrok Shutterstock
Ultra Europe 2018. V nedeljo so policisti zabeležili smrt mladeniča, preiskujejo tudi tri prijave posilstev.

Splitska policija je v okviru festivala Ultra Europe 2018 zabeležila 300 primerov sumov kaznivih dejanj. Še vedno preiskujejo smrt 26-letnega Američana, ki je umrl v splitski bolnišnici, potem ko je pred stadionom na Poljudu povedal, da mu je slabo.

rešilec Tragično Svet Smrt mladeniča na glasbenem festivalu

Policija preiskuje tudi tri prijave posilstev. Kot piše portal Slobodna Dalmacija, posilstva so prijavile 22-letna Finka, 22-letna Avstralka in 18-letna Švedinja.

Finka je pred spolnim nasiljem popivala s prijatelji v enem izmed splitskih lokalov. Ko so odhajali, je k njej pristopil mlajši moški, s katerim sta se zapletla v pogovor, hitro ga je tudi potrdila kot prijatelja na Facebooku. Moški jo je nato v mračnem predelu enega izmed splitskih parkov spolno napadel. Prisilil jo je v oralni odnos, nato pa je ženska pobegnila.

Avstralko je posilil njej neznani moški, Švedinja pa je prijavila spolno nasilje s strani Norvežana, ki ga je spoznala v enem izmed splitskih klubov. Ko je s prijateljicami zapuščala klub, se je z njim znašla v taksiju, zjutraj pa v njegovi postelji v najetem apartmaju. Kako je prišla do tam, se po navedbah policijskega poročila ne spomni.

Vse primere policija še preiskuje.

morje Dopust iz pekla Svet Britanko drogirali, nato posilili nasilje, ženska, pretep, posilstvo Brez besed! Slovenija Posilil Ljubljančanko, našli so ga, a je primer padel zaradi napak policije

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 19
  • Žurnalček 12:24 12.julij 2018.

    Pol se tud vložka ne spomni !

  • jozicamurn 11:48 11.julij 2018.

    Prvo je v takšnih primerih priporočljivo pogledati za prepovedane posiljevalne droge v telesu, če se ugotovi da so, potem soditi posiljevalcu, če pa teh ni, si je pa sama kriva. Kaj pa pije, če ji škodi in če izgubi razumnost ...prikaži več ter presojo. Večkrat sem videla, kako mlada dekleta flirtajo in dajejo znake za sex, potem pa jokajo ko ga fašejo in za vse krivijo "alkohol". Nekatere ne pijejo, pa potem ko naredijo kak spolni akt, trdijo staršem/prijateljicam, da je to naredila zato, ker je bila opita!

  • d99351bd01efe321facdfd4a346d614350f9d28a 16:26 10.julij 2018.

    star pregovor---- baba pijana rit prodana