Svet
11983 ogledov

Britanko drogirali, nato posilili

morje Saša Despot
Britanska turistka si bo počitnice v Italiji zapomnila za vedno.

50-letna Britanka je bivala v poznanem hotelu v Sorrentu nedaleč stran od Neaplja. Osebje hotela jo je drogiralo, nato pa še skupinsko posililo. Dogajanje so posneli s svojimi mobilnimi telefoni, je potrdila italijanska policija.

Do zločina je prišlo v jeseni leta 2016, policija je šele zdaj objavila podrobnosti, piše Repubblica.

Kot je povedala Britanka sama, je do dogodka prišlo zadnji dan njenega bivanja v hotelu. Kot meni policija, so njej in njeni hčerki natakari postregli s pijačo, v kateri je bila tako imenovana droga za posilstva, nato pa so jo odvlekli do bazena, kjer so jo začeli spolno zlorabljati.

Zloraba otrok Prosilec za azil Svet Posilil študentko in jo pustil, da se utopi

S početjem je kar dvanajst moških nadaljevalo v njeni hotelski sobi. Dogajanje so snemali z mobilnimi telefoni in posnetke celo delili v WhatsApp skupino, kjer so svoje komentarje objavljali tudi drugi moški.

Za zdaj je italijanska policija vložila obtožnice zoper pet moških; identificirali so jih s pomočjo posnetkov nadzornih kamer in DNK analize. Zoper ostale osumljence dokazni material policija še zbira.

Depresija (fotografija je simbolična) Svet Ni se spomnila, kdo jo je pijano posilil, resnica jo je šokirala Zloraba otrok Zagovor Svet Odvetnik posiljevalca: "11-letnica ni otrok!"

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 3
  • smuc 16:52 15.maj 2018.

    Ali je to v Italiji (EU) ali v Indiji?!