Svet
15555 ogledov

Posilstvo 10-letnika na šolskem izletu

Zloraba Shutterstock
Učitelji niso ničesar opazili. Dečkov prijatelj je nato za nasilje povedal svetovalnemu delavcu.

Nemška javnost je šokirana zaradi posilstva 10-letnega dečka na šolskem izletu. Posilili so ga njegovi vrstniki, kot poročajo nemški mediji, gre za begunce iz Sirije in Afganistana. Nacionalnost žrtve ni znana.

Gre za četrtošolce po poročanju nemških medijev "socialno problematične četrti", v času dejanja so bili na šolskem izletu.

Trije učitelji in še pedagog, ki so spremljali otroke na enodnevnem izletu, naj ne bi opazili ničesar nenavadnega. Primer je prišel na plano, ko se je prijatelj žrtve obrnil svetovalnemu delavci, ki je poklical policijo.

Dejanje naj bi izvršil 11-letni deček iz Afganistana, pomagala naj bi mu dečka iz Sirije in prav tako Afganistana. Vse tri so že umaknili iz pouka, oblasti skušajo najti način, kako bi jim omgočili nadaljevanje šolanja. Žrtev so ravno tako umanili na drugo šolo.

Glede na to, da gre za mladoletnike, policija ostalih podatkov medijem ne daje.

Nemška javnost je zaradi primera šokirana, v kriminalnih statistikah redko zabeležijo spolno nasilje med vrstniki. Več strokovnjakov sicer meni, da je tudi napadalec sam pretrpel spolno nasilje.

razno 14.11.13. pedofilija, zloraba, otrok, otroci, nadlegovanje, nesreca, zalos Grozljivo Svet 11-letnico posiljevalo 17 moških Zloraba otrok Prosilec za azil Svet Posilil študentko in jo pustil, da se utopi

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 6
  • anabel47 14:00 04.september 2018.

    Tukaj se jasno vidi da ta zverinska bitja - divjaki, niso nikoli neškoddljiva, celo pri 11 letih posiljujejo eden drugega ali pa kar nekoga, ki jih gosti.... Ni jim pomoči, nazaj v džunglo , z njimi.... džunglo pa zastražit, tako ...prikaži večo da nebodo mogli uiti in povzročati gorja, kjerkoli se pojavijo!

  • 03a22797237ce84cc413aa3240ab4331bd637aab 13:16 04.september 2018.

    Lažje jim gre v rit kot pa v glavo.

  • romy 10:41 04.september 2018.

    Pa dobro,zdaj so še homiči ali kaj,golazen..zakaj so javne hiše...plačaj,olajšaj se..je to težko?