Svet
8035 ogledov

11-letnico posiljevalo 17 moških

razno 14.11.13. pedofilija, zloraba, otrok, otroci, nadlegovanje, nesreca, zalos Shutterstock
Dekico so omamljali in posiljevali.

11-letno deklico iz indijskega mesta Chennai je posiljevalo 17 moških, ki je delalo v stavbi, v kateri je živela, poroča CNN.

Moški so bili v stavbi zaposleni, nekateri so delali tudi kot varnostniki, je povedal predstavnik tamkajšnje policije S. Rajedran. Vse moške je policija prijela in pridržala, stari so od 20 do 66 let, kolikor jih šteje najstarejši. On je bil tudi pobudnik dejanj.

Deklici, ki ima težave s sluhom, so pred posilstvi vbrizgali pomirjevala, nato pa jo v kletnih prostorih stavbe zlorabljali. Po dejanjih so deklici grozili, da o dogajanju ni obvestila svoje družine.  

Gre za še en primer v nizu posilstev v Indiji. Maja letos je državo pretresel primer posilstva 16-letnega dekleta, ki jo je posilila skupina moških, nato pa jo ubila in zažgala.

Prejšnji mesec so oblasti v Indiji medtem obsodile šest moških, ki je posililo pet žensk, bork zoper trgovino z ljudmi. V še enem primeru iz prejšnjega meseca so oblasti prijele ravnatelja šole, dva učitelja in 16 mladoletnikov, ki so obtoženi posilstva 15-letnice, medtem ko je bil prejšnji mesec pripadnik vladajoče stranke obtožen posilstva najstnice, medtem ko so njenega očeta pretepli, ko je posilstvo prijavil, še poroča CNN.

Zloraba otrok Zagovor Svet Odvetnik posiljevalca: "11-letnica ni otrok!" Zloraba otrok Posilstva na festivalu Svet Kako se je znašla v njegovi postelji, se ne spomni

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 7
  • Tatjana Ha 20:53 29.avgust 2018.

    Demone bi morali javno obesit

  • Avatar AtaAufbiks
    AtaAufbiks 19:24 19.julij 2018.

    Tudi za Pedra Opeko se bo kmalu pokazalo, da je en usran katolibanski pedofil!

  • Avatar AtaAufbiks
    AtaAufbiks 19:23 19.julij 2018.

    V Indiji je dokazano, da so posiljevalci predvsem desničarji, ki mislijo, da je vse njihovo in da jim nihče nič ne more! Podobno razmišljajo vsi desničarji po svetu, prav tako v Sloveniji!