Šport > Nogomet
9464 ogledov

Spiegel razkril dokumente, zaradi katerih bo Ronaldo slabo spal

cristiano ronaldo Epa
Nemški Spiegel je objavil dokumente, ki na novo osvetljujejo celotno zgodbo okoli Ronalda in obtožbe Američanke Kathryn Mayorga, ki pravi, da jo je nogometaš posilil.

Američanka Kathryn Mayorga je nedavno obtožila Cristiana Ronalda, da jo je leta 2009 v Las Vegasu posilil. Mayorga trdi, da je bil slavni nogometaš grob in da jo je posilil analno. 35-letnica je navedla, da mu je jasno rekla ne, a je on vseeno to naredil.

cristiano ronaldo Magazin Ronaldo: Ali želi po škandalu s to potezo zadržati dekle?

Ronalda so skupaj z dekletom posnele kamere v diskoteki med plesom, Portugalec pa zavrača kakršnokoli posilstvo in trdi, da se mu to dogaja, ker je slaven. V izvensodni poravnavi ji vseeno plačal 375 tisoč ameriških dolarjev, kar je Mayorga sprejela, a se je kasneje vseeno odločila za tožbo.

cristiano ronaldo Stopil pred kamere Šport Ronaldo prvič javno o grozljivih obtožbah: "Ne poslušate me!"

Nemški Spiegel je zdaj objavil nove dokumente, ki na novo osvetljujejo celotno zgodbo. Novinarji nemškega tednika so v vpogled dobili zapisnik, ki so ga dali odvetniki Ronaldu, da bi izvedeli, kaj se je tisto junijsko noč leta 2009 v Las Vegasu dogajalo, da bi lahko sestavili obrambo.

Ronaldo Football Leaks Šport Odkriti detajli pogodb, kaj od svojih zaposlenih zahteva Ronaldo

"Ona mi je rekla "ne" in večkrat zahtevala, da neham," je med drugim zapisal Ronaldo v odgovorih. Da bi bilo vse skupaj za Portugalca še slabše, so naknadno odvetniki zamenjali vprašalnik s 27 odgovori, da bi izbrisali vsako povezavo s posilstvom.

Na primer. Ronaldov odgovor septembra leta 2009 v zapisniku na vprašanje, ali je kdaj povišala svoj ton govora, se drla ali kričala? Ronaldov odgovor: "Rekla je "ne" in večkrat zahtevala, da neham." Decembrski odgovor Ronalda: "Ne."

cristiano ronaldo Šport Ronaldo v nekaj minutah ob več tisoč evrov

Ali je kaj dejala po vašem spolnem odnosu? Ronaldo prvi odgovor: "Rekla je, kr...., prisilil si me. Ti si bedak. Jaz nisem kakor druge. Odgovoril sem ji, da mi je žal." Kasnejši odgovor: "Ne."

Komentarjev 2
  • Tupamaros 11:39 02.december 2018.

    Ni presenetlivo, da ni komentarjev te pritlehne štorije. Vsi bi radi primaknili skledo. Najbolj pa prostitutka.