Sprehodite se po noro prestižni jahti teniškega zvezdnika

Foto: Sunreef Yachts Foto: Sunreef Yachts Foto: Sunreef Yachts Foto: Sunreef Yachts Foto: Sunreef Yachts Foto: Sunreef Yachts Foto: Sunreef Yachts Foto: Sunreef Yachts Foto: Sunreef Yachts Foto: Sunreef Yachts
Zmagovalec 18 turnirjev za grand slam obožuje življenje na morju.
Oglej si celoten članek

Španski tenisač Rafael Nadal si je privoščil novo luskuzno jahto 80 Sunreef Power, za katero bo odštel pet milijonov evrov. Na prestižno plovilo bo sicer moral še malce počakati, saj je trenutno še v izdelavi. 

Katamaran, ki v dolžino meri kar 24 metrov, bo podjetje Sunreef Yachts predstavilo septembra na festivalu Cannes Yachting, Nadal pa bo svojo novo "igračko" dobil leta 2020.

Jahta združuje prostornost in razkošje najvišjega razreda, v katerem bo poleg posadke lahko naenkrat uživalo do 12 gostov. Nadal, trenutno drugi tenisač sveta, se je za nakup odločil kmalu po tem, ko je na dražbo dal nekdanje plovilo Beethoven, za katerega želi iztržiti 2,6 milijona evrov.

rafael nadal

Španski tenisač prihaja z Majorke, kjer živi še danes, proste trenutke pa vselej rad preživlja na morju. "Za nas, ki prihajamo z otoka, je morje del našega vsakdana in ni skrivnost, da ga naravnost obožujem. Vedno ko sem na Majorki, si vzamem čas za uživanje na jahti," je povedal 33-letnik, ki je v karieri osvojil 82 lovorik in samo s turnirskimi nagradami v žep pospravil več kot 110 milijonov dolarjev. Še precej več so mu navrgle pogodbe s pokrovitelji.

Nadal je po 12. zmagi na OP Francije prišel do polfinala Wimbledona, kjer ga je premagal Roger Federer. Na igrišča se bo vrnil na kanadskem mastersu v Montrealu, kjer bo branil lansko lovoriko.


 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.