Sprehodite se po olimpijskem parku

Foto: EPA
Foto: EPA
V petek se bodo v Londonu z otvoritveno slovesnostjo pričele olimpijske igre, ki bodo v naslednjih dneh zaznamovale svetovno dogajanje. Še pred uradnim pričetkom pa se lahko sprehodite po olimpijskem parku v angleški prestolnici.
Oglej si celoten članek

Le še nekaj dni nas loči do začetka letošnjega največjega športnega dogodka na svetu - poletnih olimpijskih iger. Še nekaj dni in London se bo za nekaj dni spremenil v svetovno prestolnico, v katero bodo uprte oči slehernega športnega navdušenca.

Organizatorji so za potrebe olimpijskih iger med drugim zgradili tudi moderen olimpijski park, ki se v vzhodnem delu Londona razprostira na prek 200 hektarjev površin. Stroški gradnje modernega kompleksa so bili vrtoglavih pet milijard funtov. Čeprav boste olimpijski park med igrami verjetno še kako dobro spoznali, pa se po njem po zaslugi Guardiana lahko sprehodite že nekaj dni pred začetkom - TUKAJ.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.