Šport
27 ogledov

Sprehodite se po olimpijskem parku

olimpijski park London olimpijske igre EPA
V petek se bodo v Londonu z otvoritveno slovesnostjo pričele olimpijske igre, ki bodo v naslednjih dneh zaznamovale svetovno dogajanje. Še pred uradnim pričetkom pa se lahko sprehodite po olimpijskem parku v angleški prestolnici.

Le še nekaj dni nas loči do začetka letošnjega največjega športnega dogodka na svetu - poletnih olimpijskih iger. Še nekaj dni in London se bo za nekaj dni spremenil v svetovno prestolnico, v katero bodo uprte oči slehernega športnega navdušenca.

Organizatorji so za potrebe olimpijskih iger med drugim zgradili tudi moderen olimpijski park, ki se v vzhodnem delu Londona razprostira na prek 200 hektarjev površin. Stroški gradnje modernega kompleksa so bili vrtoglavih pet milijard funtov. Čeprav boste olimpijski park med igrami verjetno še kako dobro spoznali, pa se po njem po zaslugi Guardiana lahko sprehodite že nekaj dni pred začetkom - TUKAJ.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.