Spremembe v Španiji

Foto: Profimedia
Eno od španskih klubskih nogometnih tekmovanj se bo igralo po drugačnem formatu.
Oglej si celoten članek

Predsednik Španske nogometne zveze Luis Rubiales je napovedal velike spremembe v formatu španskega superpokala. Ta bo odslej potekal kot turnir štirih ekip, odigrali pa ga bodo v tujini. Nov format bo že pred naslednjo sezono, njegova sprememba pa bo zvezi zagotovo povečala zaslužek.

Protest Zato so kurili črne bakle in metali črne žogice

"Naslednji superpokal bo potekal po sistemu final foura," je dejal Rubiales, ki pa ni povedal, kdo bo poleg prvaka in pokalnega zmagovalca na njem še igral.

Rubiales je na čelo zveze prišel lani, sprememba superpokala pa je bila prva stvar, ki jo je storil. Format dveh tekem, doma in v gosteh, je spremenil v eno tekmo, ki se je igrala na nevtralnem igrišču.

Pred novo sezono sta se v njem v Tangerju pomerila Barcelona in Sevilla, z 2:1 so bili boljši Katalonci, sicer državni prvaki.

La Liga Barça ima trenerja za naslednjo sezono

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.