Sproščenost je naš adut

Foto: Žurnal24 Goran Jurak je bil član slovenske reprezentance na lanskem SP.
V sredo se bodo Slovenci na EP v košarki udarili z Litvo, v tej baltski deželi pa si kruh služi Goran Jurak, ki je še na lanskem svetovnem prvenstvu na Japonskem nosil dres slovenske izbrane vrste.
Oglej si celoten članek
"Težko je napovedati, kako se bo odvijala nocojšnja tekma. Dejstvo pa je, da na tem prvenstvu igramo odlično. Krasi nas pravi moštveni duh, ki še posebno pride do izraza pri igri v obrambi. Proti Nemcem se nam je odprlo še v napadu in fantom res lahko le čestitam," je pogovor začel 30-letni Goran Jurak, ki je po ponesrečeni minuli sezoni, ko najprej dolgo ni našel kluba, nato pa se za kratek čas zadržal pri Olimpiji, letos poleti okrepil Žalgiris. "Pritisk bo na strani Litovcev. Od njih vsi pričakujejo najmanj kolajno. To je naša priložnost, saj lahko odigramo povsem sproščeno. V četrtfinalu bo tako ali tako odločala dnevna forma, treba pa bo imeti tudi srečo," je še dejal Celjan, ki si bo tekmo ogledal v družbi novih soigralcev. In navijal za svoje.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.