Šport > Košarka
18 ogledov

Sproščenost je naš adut

Goran Jurak je bil član slovenske reprezentance na lanskem SP. Žurnal24 main
V sredo se bodo Slovenci na EP v košarki udarili z Litvo, v tej baltski deželi pa si kruh služi Goran Jurak, ki je še na lanskem svetovnem prvenstvu na Japonskem nosil dres slovenske izbrane vrste.
"Težko je napovedati, kako se bo odvijala nocojšnja tekma. Dejstvo pa je, da na tem prvenstvu igramo odlično. Krasi nas pravi moštveni duh, ki še posebno pride do izraza pri igri v obrambi. Proti Nemcem se nam je odprlo še v napadu in fantom res lahko le čestitam," je pogovor začel 30-letni Goran Jurak, ki je po ponesrečeni minuli sezoni, ko najprej dolgo ni našel kluba, nato pa se za kratek čas zadržal pri Olimpiji, letos poleti okrepil Žalgiris. "Pritisk bo na strani Litovcev. Od njih vsi pričakujejo najmanj kolajno. To je naša priložnost, saj lahko odigramo povsem sproščeno. V četrtfinalu bo tako ali tako odločala dnevna forma, treba pa bo imeti tudi srečo," je še dejal Celjan, ki si bo tekmo ogledal v družbi novih soigralcev. In navijal za svoje.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.