Spurs zadihali: Bale nazaj v 14 dneh

Foto: EPA
Foto: EPA
Tottenhamovi navijači po urah negotovosti spet lažje dihajo, potem ko so iz kluba v severnem Londonu sporočili, da poškodba gležnja njihovega prvega zvezdnika Garetha Bala ni hujše narave. "Velški blisk" je četrtkovo tekmo Evropske lige proti Baslu (2:2) zapustil na nosilih, a naj bi se vrnil v dveh tednih.
Oglej si celoten članek

Pri Tottenhamu so se bali, da bi lahko Gareth Bale zaradi poškodbe gležnja že končal sezono, kar bi Spursom močno otežilo boj za tretje in četrto mesto v Premier League, ki vodita v Ligo prvakov, kot tudi morebiten naskok na Evropsko ligo.

Optimizem trenerja Andréja Villasa-Boasa po remiju z Baslom na prvi tekmi četrtfinala EL očitno res ni bil iz trte izvit, saj je klub potrdil, da bodo poškodbe Bala, Williama Gallasa in Aarona Lennona omenjene nogometaše z zelenic zadržale le dva tedna.

"Klub lahko potrdi, da so Gareth Bale (poškodba ligamentov v gležnju), Willam Gallas (nategnjena mišica) in Aaron Lennon (kontuzija mehkega tkiva pod kolenom) danes prestali slikanje, potem ko so tekmo z Baslom v Evropski ligi sinoči zapustili poškodovani. Slikanje je pokazalo, da se bodo vsi trije pričakovano vrnili v dveh tednih. Bale, Gallas in Lennon so danes vsi začeli z zdravljenjem in odzvali so se pozitivno," so zapisali pri Tottenhamu.

Poškodovana trojica bo izpustila ligaško tekmo proti Evertonu in povratno tekmo z Baslom v Švici, ki bo na sporedu v četrtek. Lahko bi se vrnili že za derbi z drugouvrščenim Manchester Cityjem, ki bo 21. aprila.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.