Spursi najeli letalo za Adebayorja

Foto: EPA
Foto: EPA
Trener Tottenhama André Villas-Boas ni bil preveč zadovoljen, da se je Emmanuel Adebayor iz Južne Afrike, kjer je zaigral na afriškem prvenstvu, vračal tako pozno, zato so Spursi reprezentantu Toga najeli letalo. S tem so želeli zagotoviti, da bi se napadalec vrnil pravočasno za nastop na premierligaški tekmi proti Newcastlu.
Oglej si celoten članek

Emmanuel Adebayor je z reprezentanco Toga zaigral na afriškem prvenstvu v Južnoafriški republiki, kjer jih je v četrtfinalu izločil poznejši finalist Burkina Faso (1:0).

Foto: EPA emanuel adebayor Napadalec Tottenhama bi se moral v London vrniti že v četrtek, ko naj bi se Spursom pridružil tudi na treningu, vendar je 28-letnik nazaj na Otok prispel šele v petek zvečer. Nepredvidena zamuda je razjezila Andréa Villas-Boasa, zato je Tottenham najel letalo, ki bi Adebayorja po hitrem postopku spravilo nazaj v Anglijo. ''Ja, ponj smo poslali letalo. Ekipi je pomagal do rezultatov, zato je dobro, da je nazaj,'' je povedal Villas-Boas. Tottenham je v 26. kolu angleške lige z 2:1 premagal Newcastle.

Adebayor pa je po pisanju otoških medijev morda ne bo odnesel tako poceni. Pri Tottenhamu namreč razmišljajo, da bi napadalca kaznovali z odvzemom dvotedenske plače, kar znaša približno 230 tisoč evrov. Villas-Boas je sicer po zmagi nad Newcastlom zatrdil, da je imel reprezentant Toga dovoljenje za poznejšo vrnitev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.