Sramota, da so se morali skriti!

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Ramon Sessions Foto: Žurnal24 Daniel Gibson Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 trener Byron Scott Foto: Žurnal24 Antawn Jamison Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Daniel Gibson
Vrečko na glavo, dres čez obraz! Tolikšna je sramota v Clevelandu. Cavaliers so izgubili rekordno 24. tekmo zapored. Poglejte fotografije s sobotne tekme s Trail Blazers in preverite najdaljše nize porazov.
Oglej si celoten članek

S porazom 105:111 proti Portland Trail Blazersom so Cleveland Cavaliers postavili nov rekord zaporednih porazov v eni sezoni – 24. S tem so presegli dosedanjega Vancouver Grizzliesov (1996) in Denver Nuggetsov (1997/1998). Pravzaprav so Cavaliers enkrat že imeli 24 zaporednih porazov, a leta 1982 je bilo to ob koncu ene in nato v začetku naslednje sezone. Letošnji niz je tako boleč in sramoten. Tega se zavedajo tako njihovi navijači kot igralci sami, ki so se ob koncu skrivali pod vrečkami in dresi. "Ni vprašanje, ali bomo zmagali, vprašanje je samo, kdaj bomo zmagali," je vseeno optimist trener Byron Scott.

"Počutim se kot v nočni mori," je vse, kar je uspel povedati Daniel Gibson. Zadnjo zmago so dosegli 27. novembra! Letos imajo tako le osem zmag in kar 42 porazov. Se sploh še spomnite, da so v prejšnjih dveh sezonah dosegli več kot 60 zmag! Brez LeBrona Jamesa in z več poškodovanimi nosilci igre pač zmag ne gre pričakovati. In niz porazov bi se lahko še kar nadaljeval, saj bo večina naslednjih tekmecev težkih: Dallas Mavericks v ponedeljek, Detroit Pistons v sredo, Los Angeles Clippers v petek, Washington Wizards naslednjo nedeljo in nato 16. februarja Los Angeles Lakers.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.