Šport > Košarka
11 ogledov

Sramota, da so se morali skriti!

1/11
Žurnal24 main
Vrečko na glavo, dres čez obraz! Tolikšna je sramota v Clevelandu. Cavaliers so izgubili rekordno 24. tekmo zapored. Poglejte fotografije s sobotne tekme s Trail Blazers in preverite najdaljše nize porazov.

S porazom 105:111 proti Portland Trail Blazersom so Cleveland Cavaliers postavili nov rekord zaporednih porazov v eni sezoni – 24. S tem so presegli dosedanjega Vancouver Grizzliesov (1996) in Denver Nuggetsov (1997/1998). Pravzaprav so Cavaliers enkrat že imeli 24 zaporednih porazov, a leta 1982 je bilo to ob koncu ene in nato v začetku naslednje sezone. Letošnji niz je tako boleč in sramoten. Tega se zavedajo tako njihovi navijači kot igralci sami, ki so se ob koncu skrivali pod vrečkami in dresi. "Ni vprašanje, ali bomo zmagali, vprašanje je samo, kdaj bomo zmagali," je vseeno optimist trener Byron Scott.

"Počutim se kot v nočni mori," je vse, kar je uspel povedati Daniel Gibson. Zadnjo zmago so dosegli 27. novembra! Letos imajo tako le osem zmag in kar 42 porazov. Se sploh še spomnite, da so v prejšnjih dveh sezonah dosegli več kot 60 zmag! Brez LeBrona Jamesa in z več poškodovanimi nosilci igre pač zmag ne gre pričakovati. In niz porazov bi se lahko še kar nadaljeval, saj bo večina naslednjih tekmecev težkih: Dallas Mavericks v ponedeljek, Detroit Pistons v sredo, Los Angeles Clippers v petek, Washington Wizards naslednjo nedeljo in nato 16. februarja Los Angeles Lakers.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.