Sramotno obnašanje nogometnega asa! V času virusa udaril po Amazonu

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Medtem ko se ves svet bojuje s koronavirusom, nekdanjega zvezdnika Manchester Uniteda jezijo Amazonove storitve.
Oglej si celoten članek

Mehiški nogometni zvezdnik Javier Hernandez "Chicharito" ni izbral najprimernejšega trenutka za kritiko Amazona, kjer naj bi imel nekaj časa nedostopen svoj račun.

Napadalec Los Angeles Galaxyja, ki je svoje najboljše nogometne dni preživel v dresih Manchester Uniteda in Bayer Leverkusena, je tako udaril po Amazonovih storitvah ravno v času, ko skoraj ves svet bije borbo s koronavirusom in so stvari, kot so računi na Amazonu, povsem drugotnega pomena.

Mnogi sledilci ter privrženci so mu zamerili, da se nogometni zvezdnik v tako težkih in temačnih časih razburja zaradi tako banalnih stvari.

"Mislim, da bi bilo bolje, če bi svojim navijačem (če jih sploh še imaš) poslal kakšno sporočilo, kako naj se obnašajo v trenutkih, ko vsak dan umre na tisoče ljudi. Mislim, da je to dosti pomembneje od Amazon računa," se je glasilo zgolj eno izmed mnogih sporočil, ki so bila namenjena mehiškemu nogometašu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.