Šport > Nogomet
436 ogledov

Sramotno obnašanje nogometnega asa! V času virusa udaril po Amazonu

(Manchester United - Newcastle) Chicharito Hernandez Reuters
Medtem ko se ves svet bojuje s koronavirusom, nekdanjega zvezdnika Manchester Uniteda jezijo Amazonove storitve.

Mehiški nogometni zvezdnik Javier Hernandez "Chicharito" ni izbral najprimernejšega trenutka za kritiko Amazona, kjer naj bi imel nekaj časa nedostopen svoj račun.

Napadalec Los Angeles Galaxyja, ki je svoje najboljše nogometne dni preživel v dresih Manchester Uniteda in Bayer Leverkusena, je tako udaril po Amazonovih storitvah ravno v času, ko skoraj ves svet bije borbo s koronavirusom in so stvari, kot so računi na Amazonu, povsem drugotnega pomena.

"Moj račun za Amazon je med to krizo že en teden blokiran. To je že tretjič, ko je bil moj račun blokiran. Zdi se, da mi preko telefona nihče ne more pomagati, medtem ko je pomoč, ki sem jo prejel, povsem neuporabna," je preko Twitterja čivknil Hernandez ter se ekspresno našel na udaru kritik.

Mnogi sledilci ter privrženci so mu zamerili, da se nogometni zvezdnik v tako težkih in temačnih časih razburja zaradi tako banalnih stvari.

"Mislim, da bi bilo bolje, če bi svojim navijačem (če jih sploh še imaš) poslal kakšno sporočilo, kako naj se obnašajo v trenutkih, ko vsak dan umre na tisoče ljudi. Mislim, da je to dosti pomembneje od Amazon računa," se je glasilo zgolj eno izmed mnogih sporočil, ki so bila namenjena mehiškemu nogometašu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice