Srbi in Albanci na nevtralnem terenu?

Foto: EPA
Foto: EPA
Prekinjena tekma nogometnih kvalifikacij za uvrstitev na evropsko prvenstvo med Srbijo in Albanijo v Beogradu naj bi se od začetka igrala še enkrat in to, kot poročajo beograjske Večerne novosti, ki se sklicujejo na vir blizu Evropske nogometne zveze (Uefa), na nevtralnem terenu ter brez gledalcev.
Oglej si celoten članek

Uradna odločitev Evropske nogometne zveze (Uefa) bo znana 23. oktobra, ko bo tričlanska komisija tudi sporočila kazni za obe nacionalni zvezi. Srbski se očitajo navijaški izgredi, metanje bakel in drugih predmetov na igrišče, uporabo laserja, vdor navijačev na teren in slaba organizacija tekme, albanski pa politični navijaški transparent in zavrnitev zahteve po nadaljevanju tekme.

Tekma je bila prekinjena v torek, ko se je na nebu nad stadionom Partizana pojavil brezpilotni model letalo, ki je nosil zemljevid "Velike Albanije". Po tem so nastali neredi in je moral sodnik v 41. minuti prekiniti tekmo.

V postopku tudi Bogdanov

Zaenkrat je policija kaznovala le enega navijača, drugim bodo sodili v naslednjih dneh. Med temi bo spet Ivan Bogdanov, srbski navijač, ki je bil eden od odgovornih že za nerede leta 2010 v Genovi, tokrat pa je bil eden od navijačev, ki so vdrli na teren in ogrožali albanske igralce.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 12:03 17. Oktober 2014.

    Nadaljevanje :<br />Mislim da sem vam dokazal , kakšen poden od podna so vaši prispevki iz Beograda ! To Srbsko …

  • 12:01 17. Oktober 2014.

    A boste nehal hebat! Gremo po vrsti in po vaših naslovih <br />1.Tekma prekinjena aretiran brat Albanskega premiera. <br />ČISTA …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.