Šport
35 ogledov

Srbi in Albanci na nevtralnem terenu?

Komentarjev 2
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Žurnalček 12:03 17.oktober 2014.

    Nadaljevanje :Mislim da sem vam dokazal , kakšen poden od podna so vaši prispevki iz Beograda ! To Srbsko propagando si zataknite med , no pa saj veste kam !

  • Žurnalček 12:01 17.oktober 2014.

    A boste nehal hebat! Gremo po vrsti in po vaših naslovih 1.Tekma prekinjena aretiran brat Albanskega premiera. ČISTA IN ORDINANTNA LAŽ. Brat je USA in nobeden se ga dotaknil ni , kaj šele da bi se ga upal ...prikaži več v VIP loži aretirati !!!!!2.Albanci skrivali helič v slačilnici Največja laž iz BG od vseh. Helič je takoj UKRADEL eden od navijačev Srbije , ki so vdrli na igrišče !!!!!!#. Udovičić - vse bi ponovilCitirate nogometaša , ki bi moral in tudi bo takoj dobiti rdeč karton , kot nekega junaka , ne pa tistega , ki je EDINI kriv za nastanek incidenta !4. Albanci: edini način , da pokažemo zastavo.Komentar se takoj nadaljuje tako , kot da je to naredila uradna Albanska delegacija, čeprav nima zveze z tem dogodkom, v kar se lahko prepričate na Youtubu in slikovnim priznanjem storilcev iz Makedonije. 5. Balaj -Vse bi ponovil Mogoče človek nima pravice do svojega mšljenja o dogodkih v BG.Mislim da sem vam dokazal , kakšen poden o

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.