Srbi ne odnehajo: Tako nam je bilo odvzeto zlato!

Foto: Epa
Srbski mediji še naprej širijo natolcevanja o sodniški kraji v finalu EuroBasketa.
Oglej si celoten članek

Srbska javnost je prepričana, da se je njihovi košarkarski reprezentanci v finalu EuroBasketa zgodila velika krivica, zato mediji nadaljujejo javni linč sodniške trojice, s pomočjo katere naj bi se Slovenci dokopali do zgodovinskega zlata.

Pritožbe Fiba odgovorila razjarjenim Srbom

"Zdaj boste znoreli, tako je bilo Srbiji odvzeto zlato: desetminutna kraja v finalu proti Sloveniji," na svoji spletni strani piše srbski Kurir in v nadaljevanju članka predstavi montažo domnevnih spornih sodniških odločitev, ki so oškodovale srbske košarkarje.

Na sodniške napake je takoj po tekmi opozoril tudi selektor Aleksandar Đorđević: "V zadnjih minutah so se dogajale reči, ki se ne bi smele. To je finale," je izjavil, nato pa vendarle športno čestital našim fantom: "Seveda je Slovenija zasluženo osvojila naslov. Vsa čast vsem, na čelu z Igorjem Kokoškovim."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 11:00 23. September 2017.

    Ko bodo predstavili še svoje osebne , ki so bile a niso piskane in potem še vse obratno , bom …

  • 17:44 22. September 2017.

    Hrvaški casopis, ki zeli skregati srbe s slovenci. podel boj se zacenja. prvi "incident z blzicem, je bil sicer neuspel …

  • 15:04 22. September 2017.

    Vadite svojo ekipo https://mybasketteam.com/sl

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.