Srbi podijo slovenskega reprezentanta. Razlog? Poreklo!

Foto: Profimedia
Delije ga nočejo, ostali gledalci so ga dostojno pozdravili.
Oglej si celoten članek

Slovenski košarkarski reprezentant Alen Omić, ki se je pred dnevi pridružil Crveni zvezdi, je sinoči v Evroligi uspešno debitiral v dresu srbskega prvaka, ki je premagal Olympiacos. A domači navijači Omiću niso pripravili lepega sprejema, na tribunah so razvili žaljiv transparent in mu vzklikali, naj odide. 

Zdaj je na potezi vodstvo Evrolige. Omić je bil deležen žaljivk Delij zgolj zato, ker je rojen v Bosni in Hercegovini.

Evroliga Polovičen uspeh Slovencev

Po zmagi z 89:78 je Omić lokalnim medijem dejal, da ni videl žaljivega transparenta navijačev Crvene zvezde. "Ničesar ne vem o napovedanem bojkotu navijačev. V Beograd sem prišel, da igram košarko in se borim za klubske barve. Zvezda ima najboljše navijače na svetu. Prišel sem tudi zaradi njih, da se borim zanje. Nisem videl transparenta. Bil sem povsem osredotočen na teren, da pomagam ekipi do zmage," je dejal Omić novinarjem.

Skupina navijačev Zvezde je sinoči na tribunah razvila žaljiv transparent, ko je Omić vstopil v igro, zapis se je nanašal na njegovo bosansko poreklo. Večji del dvorane je sicer njegov prihod pospremil z aplavzom, poroča srbska tiskovna agencija Tanjug.

Evroliga Razpoložena Slovenca uprizorila pravcati šov

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 14:21 27. Januar 2018.

    Ima moderno muslimansko ime in porekla ne more skriti. Iz Bosne bi bil lahko tudi Srb ali Hrvat. Nacionalisti so …

  • 12:47 27. Januar 2018.

    Prvo je v Sloveniji družno lobiral proti Srbom z lažmi o Srebrenici in na njegovem facebooku, potem je rekel, da …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.