Srbijo trese nor škandal: z grozljivo neokusnimi besedami nad Pešića

Foto: Epa
Foto: Epa
Neverjetna zgodba te dni pretresa srbsko košarkarsko javnost. Na račun izkušenega selektorja Svetislava Pešića so padle celo tako težke besede, da jih nekateri mediji preprosto niso želeli zapisati.
Oglej si celoten članek

Povod za škandal, ki srbske medije polni te dni, ravno, ko se njihova reprezentanca, bori na Eurobasketu 2022, sega že nekaj tednov nazaj, ko je prekaljeni trenerski maček, zdaj pa selektor Srbije, Svetislav Pešić iz spiska kandidatov za prvenstvo stare celine prečrtal izjemnega organizatorja igre Miloša Teodosića

V javnost je zdaj prišel posnetek, kako njegov brat Jovan Teodosić v družbi nekdanjega lastnika Metalca Boška Đukanovića na eni od zabav poje sila pomenljivo besedilo pesmi, uperjene proti selektorju Pešiću. Besedilo pesmi je skrajno neprimerno, zato ni čudno, da je vzbudilo toliko pozornosti v srbski javnosti. 

Aktualno srbsko košarkarsko reprezentanco smo sicer imeli priložnost spoznati tudi Slovenci, in sicer letos poleti v Stožicah, kjer se je zmage nad Pešićevo četo razveselila slovenska izbrana vrsta. Srbi so z MVP-jem rednega dela lige NBA Nikolo Jokićem eni glavnih favoritov za medalje oz. osvojitev naslova evropskih prvakov. 

Izrečenih besed – tako kot nekateri srbski mediji – nismo pretipkali, za tiste radovedne pa bo več kot dovolj zgovoren spodnji posnetek. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.