Šport > Košarka
41736 ogledov

Srbijo trese nor škandal: z grozljivo neokusnimi besedami nad Pešića

Svetislav Pešić Epa
Neverjetna zgodba te dni pretresa srbsko košarkarsko javnost. Na račun izkušenega selektorja Svetislava Pešića so padle celo tako težke besede, da jih nekateri mediji preprosto niso želeli zapisati.

Povod za škandal, ki srbske medije polni te dni, ravno, ko se njihova reprezentanca, bori na Eurobasketu 2022, sega že nekaj tednov nazaj, ko je prekaljeni trenerski maček, zdaj pa selektor Srbije, Svetislav Pešić iz spiska kandidatov za prvenstvo stare celine prečrtal izjemnega organizatorja igre Miloša Teodosića

V javnost je zdaj prišel posnetek, kako njegov brat Jovan Teodosić v družbi nekdanjega lastnika Metalca Boška Đukanovića na eni od zabav poje sila pomenljivo besedilo pesmi, uperjene proti selektorju Pešiću. Besedilo pesmi je skrajno neprimerno, zato ni čudno, da je vzbudilo toliko pozornosti v srbski javnosti. 

Aktualno srbsko košarkarsko reprezentanco smo sicer imeli priložnost spoznati tudi Slovenci, in sicer letos poleti v Stožicah, kjer se je zmage nad Pešićevo četo razveselila slovenska izbrana vrsta. Srbi so z MVP-jem rednega dela lige NBA Nikolo Jokićem eni glavnih favoritov za medalje oz. osvojitev naslova evropskih prvakov. 

Izrečenih besed – tako kot nekateri srbski mediji – nismo pretipkali, za tiste radovedne pa bo več kot dovolj zgovoren spodnji posnetek. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.