Srbi pred finalom: Slovenci, pazite se!

Foto: Epa Aleksandar Atanasijević
V finalu evropskega prvenstva se bosta pomerili Slovenija in Srbija.
Oglej si celoten članek

"Čestitke Francozom, odigrali so odličen dvoboj. Bilo je težko, njihovi navijači so jih maksimalno spodbujali, komaj smo se slišali na parketu. To je bila zelo pomembna zmaga, vendar moramo zdaj pozabiti ta uspeh in se osredotočiti na Slovenijo. Tudi v finalu bomo igrali proti težkemu tekmecu," je po zmagi, ko so srbski odbojkarji v Parizu utišali 15.000 francoskih navijačev, dejal prvi mož ob zmagi Srbije Aleksandar  Atanasijević, ki je zbral kar 27 točk.

Drama Slovenci po petih nizih dobili tekmeca v finalu

"Tu smo, da osvojimo naslov. Odbojka je danes takšna, da nobena reprezentanca ne izstopa. Igramo proti Sloveniji, vemo, kako je treba nastopiti proti njim, naš selektor jih je vodil v preteklih letih," je še dodal Atanasijević.

"Vse razen Slovencev!" Tako je minil večer v varšavskem lokalu ob zmagi Slovencev

Drugi najbolj učinkoviti igralec Srbije je bil Uroš Kovačević. "Odločilo je to, kako smo odprli peti niz. Prelepo je bilo igrati, dobiti Francijo sredi Pariza. Zadovoljen sem, ponosen na soigralce, strokovni štab. Dali smo vse od sebe, izplačalo se je," pa je po polfinalu razmišljal nekdanji odbojkar ACH Volleyja.

Poljaki besni "Slovenija 'nima šans' v finalu, sodnik nas je oškodoval."

Če je bilo pri Rusih v četrtfinalu in Poljakih v polfinalu čutiti nekaj podcenjevanja do slovenskih odbojkarjev, so Srbi precej bolj previdni. "Reprezentanca Slovenije je največje presenečenje celotnega prvenstva. Slovenci so do finala prišli po najtežji mogoči poti, izločili so evropske in svetovne prvake, kar je samo še en dokaz več o njihovi kakovosti," so tako zapisali na spletni strani srbskega Kurirja.

"Slovenci, pazite se! Srbija je šokirala Francijo sredi Pariza," pa so preboj v finale naslovili pri Blicu.

Brez spremljave Kurja polt! To je epski prizor, o katerem govori cela Evropa Tragedija! Poljski mediji: Skuhali so se v slovenskem kotlu

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 13:43 28. September 2019.

    Hja, nekatere samohvala nič ne nauči.

  • 13:42 28. September 2019.

    To je najboljše delo, ki ga Google zdaj plačuje. Prvi mesec sem 3 ure na dan prejel 29.736 dolarjev za …

  • 11:34 28. September 2019.

    saj je tudi slovenija sokirala srbijo sredi turcije pa ne samo srbijo ,marvec celo evropo samo toliko da ne ne …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.