Srbija v šoku: je to res Nikola Jokić?

Foto: Print Screen
Foto: Print Screen
Najkoristnejši košarkar pretekle sezone lige NBA Nikola Jokić se je znova znašel v nemilosti srbske javnosti.
Oglej si celoten članek

Košarkar Denver Nuggets Nikola Jokić je srbske ljubitelje košarke nedavno pošteno razburil z odpovedjo udeležbe v olimpijskih kvalifikacijah, zdaj pa se je na spletu pojavil posnetek, zaradi katerega je v javnosti spet završalo.

Na posnetku se okajeni moški, neuradno gre za srbskega NBA zvezdnika, opoteka po ulici, v ozadju pa odzvanja pesem Mahinalno srbske izvajalke Viki Miljković. 

Ali je na viralnem posnetku, na katerem v nobenem trenutku ni razviden obraz, res srbski košarkar, je trenutno še predmet razprave.

Foto: Profimedia Nikola Jokić

Po navedbah srbskih medijev ni znano, kdaj naj bi posnetek nastal. Jokić je po koncu NBA sezone med drugim letoval v Črni gori in v Italiji.

Srbski Telegraf v prispevku ni potrdil Jokićeve identitete, medtem ko so Alo, Kurir, Informer in Mondo prepričani, da je na posnetku res njihov najboljši košarkar, sicer klubski soigralec slovenskega reprezentanta Vlatka Čančarja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 10:14 12. Avgust 2021.

    Google plačuje dober dohodek od doma od 4600 do 6200 evrov na teden, kar je neverjetno pred letom dni, ko …

  • 17:05 11. Avgust 2021.

    TUDI ON JE SAMO ČLOVEK.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.