Šport > Košarka
55925 ogledov

Srbija v šoku: je to res Nikola Jokić?

Print Screen
Najkoristnejši košarkar pretekle sezone lige NBA Nikola Jokić se je znova znašel v nemilosti srbske javnosti.

Košarkar Denver Nuggets Nikola Jokić je srbske ljubitelje košarke nedavno pošteno razburil z odpovedjo udeležbe v olimpijskih kvalifikacijah, zdaj pa se je na spletu pojavil posnetek, zaradi katerega je v javnosti spet završalo.

Na posnetku se okajeni moški, neuradno gre za srbskega NBA zvezdnika, opoteka po ulici, v ozadju pa odzvanja pesem Mahinalno srbske izvajalke Viki Miljković. 

Ali je na viralnem posnetku, na katerem v nobenem trenutku ni razviden obraz, res srbski košarkar, je trenutno še predmet razprave.

Nikola Jokić | Avtor: Profimedia Profimedia

Po navedbah srbskih medijev ni znano, kdaj naj bi posnetek nastal. Jokić je po koncu NBA sezone med drugim letoval v Črni gori in v Italiji.

Srbski Telegraf v prispevku ni potrdil Jokićeve identitete, medtem ko so Alo, Kurir, Informer in Mondo prepričani, da je na posnetku res njihov najboljši košarkar, sicer klubski soigralec slovenskega reprezentanta Vlatka Čančarja.

Komentarjev 2
  • Leona_Carroll 10:14 12.avgust 2021.

    Google plačuje dober dohodek od doma od 4600 do 6200 evrov na teden, kar je neverjetno pred letom dni, ko sem bil brezposeln v strašnem gospodarstvu. tukaj sem začel ......... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦

  • bogdan76 17:05 11.avgust 2021.

    TUDI ON JE SAMO ČLOVEK.