Srebotnik: žogica v oko in adijo

Foto: Žurnal24 Katarina Srebotnik je imela v Indian Wellsu precej smole. (Foto: Anže Petkovšek)
Slovenski teniški igralki Katarina Srebotnik in Polona Hercog sta izpadli v prvem kolu dvojic na turnirju v ameriškem Indian Wellsu. Eden od razlogov: žogica je Srebotnikovi priletela naravnost v oko.
Oglej si celoten članek

Katarina Srebotnik, ki je branila lansko zmago, je s Čehinjo Kveto Peschke, bili sta drugi nosilki, izpadla v dvoboju s Poljakinjama Klaudio Jans in Alicjo Rosolsko s 6:1, 2:6 in 5:10. Američanka Liezel Huber in Rusinja Nadja Petrova, tretji nosilki, pa sta izločili Hercogovo in Hsieh Su-wei iz Tajvana s 6:0 in 6:2.

Srebotnikova je tako kot lani računala na nov dober izid, vendar jo je med dvobojem doletela smola. "Žogica mi je priletela z veliko hitrostjo direktno v oko, tako da sem večji del dvoboja videla zelo slabo. Poskušali sva dati vse od sebe in ni dosti manjkalo, pa bi nama uspelo zmagati. Zelo sem razočarana, še toliko bolj, ker sva branili naslov, a nova priložnost bo čez deset dni v Miamiju. Pregled pri zdravniku po tekmi je pokazal, da gre na srečo le za udarec in oko ni poškodovano, oteklina pa bo minila v nekaj dneh," je po tekmi dejala Srebotnikova, ki prav danes praznuje 30. rojstni dan.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.