Šport
18 ogledov

Srebotnik: žogica v oko in adijo

Katarina Srebotnik je imela v Indian Wellsu precej smole. (Foto: Anže Petkovšek) Žurnal24 main
Slovenski teniški igralki Katarina Srebotnik in Polona Hercog sta izpadli v prvem kolu dvojic na turnirju v ameriškem Indian Wellsu. Eden od razlogov: žogica je Srebotnikovi priletela naravnost v oko.

Katarina Srebotnik, ki je branila lansko zmago, je s Čehinjo Kveto Peschke, bili sta drugi nosilki, izpadla v dvoboju s Poljakinjama Klaudio Jans in Alicjo Rosolsko s 6:1, 2:6 in 5:10. Američanka Liezel Huber in Rusinja Nadja Petrova, tretji nosilki, pa sta izločili Hercogovo in Hsieh Su-wei iz Tajvana s 6:0 in 6:2.

Srebotnikova je tako kot lani računala na nov dober izid, vendar jo je med dvobojem doletela smola. "Žogica mi je priletela z veliko hitrostjo direktno v oko, tako da sem večji del dvoboja videla zelo slabo. Poskušali sva dati vse od sebe in ni dosti manjkalo, pa bi nama uspelo zmagati. Zelo sem razočarana, še toliko bolj, ker sva branili naslov, a nova priložnost bo čez deset dni v Miamiju. Pregled pri zdravniku po tekmi je pokazal, da gre na srečo le za udarec in oko ni poškodovano, oteklina pa bo minila v nekaj dneh," je po tekmi dejala Srebotnikova, ki prav danes praznuje 30. rojstni dan.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.