Srebotnikova nadaljuje zmagoviti niz

Foto: EPA
Foto: EPA
Katarina Srebotnik po zmagi v Torontu nadaljuje s prepričljivimi predstavami v ameriškem Cincinnatiju.
Oglej si celoten članek

Najuspešnejša slovenska teniška igralka v dvojicah Katarina Srebotnik skupaj z novo partnerko, 13 let mlajšo Tajvanko Chan Hao-Ching nadaljuje uspešne nastope na teniškem turnirju WTA v Cincinnatiju z nagradnim skladom 2,369 milijona ameriških dolarjev. Slovensko-tajvanska kombinacija je napredovala v četrtfinale.

Slovensko-tajvanska naveza, na turnirju sta sedmi nosilki, je bila v 2. krogu boljša od rusko-avstralskega para Ala Kudrjavceva in Anastazija Rodionova z izidom 2:1 v nizih, 4:6, 6:3, 10:6. Za vstop v vnovični polfinale bo slovensko-tajvanska kombinacija prekrižala lopar s tajvansko-kitajsko navezo Hsieh Su-Wei in Shuai Peng, tretjima nosilkama turnirja.

Petrova se vrača za OP ZDA

Srebotnikova v Cincinnatiju nastopa po zelo uspešnem nastopu na turnirju WTA v Torontu z nagradnim skladom 2,369 milijona dolarjev, kjer je v konkurenci dvojic s srbsko partnerko Jeleno Janković prišla vse do finala in končne lovorike.

Srebotnikova je združila moči z Jankovićevo zaradi poškodbe Rusinje Nadje Petrove, s katero bo vnovič zaigrala na zadnjem turnirju za veliki slam letos, na odprtem prvenstvu ZDA v New Yorku. Na turnirju v New Havnu pa bo zaigrala s Španko Anabel Medina Garrigues.

WTA, Cincinnati, dvojice, 2. krog:

Katarina Srebotnik/Chan Hao-Ching (Slo/Tvn) : Ala Kudrjavceva/Anastazija Rodionova (Rus/Avs) 4:6, 6:3, 10:6.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.