Šport
29 ogledov

Srebotnikova nadaljuje zmagoviti niz

katarina srebotnik EPA
Katarina Srebotnik po zmagi v Torontu nadaljuje s prepričljivimi predstavami v ameriškem Cincinnatiju.

Najuspešnejša slovenska teniška igralka v dvojicah Katarina Srebotnik skupaj z novo partnerko, 13 let mlajšo Tajvanko Chan Hao-Ching nadaljuje uspešne nastope na teniškem turnirju WTA v Cincinnatiju z nagradnim skladom 2,369 milijona ameriških dolarjev. Slovensko-tajvanska kombinacija je napredovala v četrtfinale.

Slovensko-tajvanska naveza, na turnirju sta sedmi nosilki, je bila v 2. krogu boljša od rusko-avstralskega para Ala Kudrjavceva in Anastazija Rodionova z izidom 2:1 v nizih, 4:6, 6:3, 10:6. Za vstop v vnovični polfinale bo slovensko-tajvanska kombinacija prekrižala lopar s tajvansko-kitajsko navezo Hsieh Su-Wei in Shuai Peng, tretjima nosilkama turnirja.

Petrova se vrača za OP ZDA

Srebotnikova v Cincinnatiju nastopa po zelo uspešnem nastopu na turnirju WTA v Torontu z nagradnim skladom 2,369 milijona dolarjev, kjer je v konkurenci dvojic s srbsko partnerko Jeleno Janković prišla vse do finala in končne lovorike.

Srebotnikova je združila moči z Jankovićevo zaradi poškodbe Rusinje Nadje Petrove, s katero bo vnovič zaigrala na zadnjem turnirju za veliki slam letos, na odprtem prvenstvu ZDA v New Yorku. Na turnirju v New Havnu pa bo zaigrala s Španko Anabel Medina Garrigues.

WTA, Cincinnati, dvojice, 2. krog:

Katarina Srebotnik/Chan Hao-Ching (Slo/Tvn) : Ala Kudrjavceva/Anastazija Rodionova (Rus/Avs) 4:6, 6:3, 10:6.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.