Srebotnikova ostaja na 24. mestu

Foto: Žurnal24 Srebotnik - main
Najboljša slovenska teniška igralka Katarina Srebotnik na lestvici WTA ostaja na 24. mestu. Druga najboljša Slovenka Andreja Klepač je po finalu v dvojicah na lestvici dvojic napredovala na 164. mesto.
Oglej si celoten članek
Katarina Srebotnik je z uvrstitvijo v finale na OP Slovenije v Portorožu sicer dobila novih 55 točk, ki pa niso bile dovolj za premik na lestvici. Srebotnikova tako ostaja na 24. mestu. Druga najvišje uvrščena Slovenka je Andreja Klepač, ki pa ni ponovila lanskega dosežka iz Portoroža, zato je nekaj točk izgubila in s 124. nazadovala na 133. mesto. Nekaj mest sta izgubili tudi Maša Zec Peškirič, ki je zdaj 193., in Polona Hercog, ki je na 404. mestu.

Sicer pa na prvih devetih mestih na lestvici ni sprememb. Še naprej vodi Belgijka Justin Henin pred Rusinjo Svetlano Kuznjecovo in Srbkinjo Jeleno Janković. Na deseto mesto se je vrnila Slovakinja Daniela Hantuchova, ki je s tega mesta izrinila Francozinjo Amelie Moresmo, ki je zdaj na 12. mestu.

Srebotnikova ni doživela spremembe niti na lestvici najboljših igralk dvojic, še vedno je šesta, po pričakovanju pa je zaradi uvrstitve v finale Portoroža na tej lestvici velik skok zabeležila Klepačeva, ki se je z 223. povzpela na 164. mesto.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.