Srebotnikova v finalu dvojic dobila kravato

Foto: EPA
Foto: EPA
Slovenska teniška igralka Katarina Srebotnik je na turnirju WTA v Dohi z nagradnim skladom 2,4 milijona dolarjev v konkurenci dvojic izgubila v finalu.
Oglej si celoten članek

Srebotnikova je s Čehinjo Kveto Peschke, s katero sta bili tretji nosilki, morala priznati premoč drugima nosilkama, Kitajki Shuai Peng in Su-Wei Hsieh s Tajvana, s 4:6, 0:6.

Slovensko-češka naveza je v polfinalu premagala Italijanki Saro Errani in Roberto Vinci, prvi nosilki, s 6:2, 3:6 in 10:7.

Hsieh Su-Wei in Peng Shuai sta, odkar igrata skupaj v dvojicah, dosegli že deseto zmago na turnirjih WTA. Tokrat sta svoje delo opravili v dobri uri, po izenačenem prvem nizu sta popolnoma prevladovali v drugem in slavili brez težav. Z današnjo zmago pa sta se tudi povzpeli na prvo mesto lestvice dvojic. Poraženki sta se lahko potolažili s 63.750 dolarji iz nagradnega sklada, zmagovalkama je pripadlo 126.000 dolarjev.

Doha, WTA (2,4 milijona USD):

Dvojice

Shuai Peng/Su-Wei Hsieh (Kit/Tvn/2) : Katarina Srebotnik/Kveta Peschke (Slo/Češ/3) 6:4, 6:0

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.