Srebotnikove ne bo v Portorožu

Foto: Žurnal24 Katarina Srebotnik ni več med 100 najboljšimi igralkami na svetu.
Katarina Srebotnik bo morala zaradi poškodbe izpustiti turnir v Portorožu, kjer se je v letih 2005 in 2007 uvrstila v finale. Najboljšo slovensko teniško igralko še vedno ovira poškodba.
Oglej si celoten članek

Po dveh finalnih uvrstitvah na edinem turnirju WTA v Sloveniji – Banka Koper Slovenia Open (v letih 2005 in 2007) – od skupno štirih nastopov Katarina Srebotnik zaradi poškodbe rame letos izpušča turnir v Portorožu. Za Srebotnikovo je tako že dobra polovica sezone brez igranja.

"Rama še ni stoodstotno pozdravljena in pripravljena. Ta teden sem na terapijah v tujini, ki mi jih je predpisal specialist po dodatnih pregledih v Londonu, opravljenih v času turnirja v Wimbledonu, in upam, da se bo stanje izboljšalo. Žal mi je, da ne bom mogla nastopiti v Portorožu pred domačim občinstvom, ki me je vedno tako lepo in močno spodbujalo. Na portoroški turnir me vežejo lepi spomini, še posebej na leti 2005 in 2007, ko sem igrala v finalu in bila le korak do osvojitve želenega naslova. Ta želja seveda še vedno ostaja," je v sporočilu za javnost zapisala Srebotnikova.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.