Šport
16 ogledov

Srebotnikove ne bo v Portorožu

Katarina Srebotnik ni več med 100 najboljšimi igralkami na svetu. Žurnal24 main
Katarina Srebotnik bo morala zaradi poškodbe izpustiti turnir v Portorožu, kjer se je v letih 2005 in 2007 uvrstila v finale. Najboljšo slovensko teniško igralko še vedno ovira poškodba.

Po dveh finalnih uvrstitvah na edinem turnirju WTA v Sloveniji – Banka Koper Slovenia Open (v letih 2005 in 2007) – od skupno štirih nastopov Katarina Srebotnik zaradi poškodbe rame letos izpušča turnir v Portorožu. Za Srebotnikovo je tako že dobra polovica sezone brez igranja.

"Rama še ni stoodstotno pozdravljena in pripravljena. Ta teden sem na terapijah v tujini, ki mi jih je predpisal specialist po dodatnih pregledih v Londonu, opravljenih v času turnirja v Wimbledonu, in upam, da se bo stanje izboljšalo. Žal mi je, da ne bom mogla nastopiti v Portorožu pred domačim občinstvom, ki me je vedno tako lepo in močno spodbujalo. Na portoroški turnir me vežejo lepi spomini, še posebej na leti 2005 in 2007, ko sem igrala v finalu in bila le korak do osvojitve želenega naslova. Ta želja seveda še vedno ostaja," je v sporočilu za javnost zapisala Srebotnikova.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.