Srebrno puščico raztreščil po nekaj ovinkih

Foto: Profimedia lewis hamilton
Lewis Hamilton bo dirko za VN Brazilije začel z zadnjega startnega mesta.
Oglej si celoten članek

Predzadnjo dirko sezone bo s prvega startnega mesta začel Valtteri Bottas (Mercedes), ki je bil na Interlagosu slabe štiri stotinke hitrejši od Sebastiana Vettla (Ferrari) oziroma dobri dve desetinki od Kimija Räikkönena (Ferrari). Slednjemu se je v drugi startni vrsti pridružil Max Verstappen (Red Bull).

Svetovni prvak Lewis Hamilton (Mercedes) je kvalifikacije končal že po nekaj ovinkih, ko je doživel bližnje srečanje z zaščitno ogrado in poskrbel za rdečo zastavo. Britanec ni dosegel časa in bo zato v nedeljo stal na začelju startne vrste.

Filmsko Hamilton ogorčen po oboroženem ropu

V tretji startni vrsti bosta dirko začela Daniel Ricciardo (Red Bull) in Sergio Perez (Force India), v četrti sta Fernando Alonso (McLaren) in Nico Hülkenberg (Renault), v peti pa Carlos Sainz Jr. (Renault) in Felipe Massa (Williams).

Letošnje prvenstvo formule 1 je že odločeno. Dirkaški naslov je osvojil Hamilton, konstruktorskega pa Mercedes.

Črne napovedi "Problem formule 1 je nerešljiv"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.