Srečni De Gea pripravljen na vrnitev

Foto: EPA
Foto: EPA
Španski vratar David de Gea je pripravljen, da spet prevzame vlogo prvega čuvaja mreže v Manchester Unitedu.
Oglej si celoten članek

Španska nogometna reprezentanca je na kvalifikacijski tekmi skupine C za nastop na Euru 2016 v Skopju premagal Makedonijo (1:0). V vratih La Roje je zaigral David de Gee, ki si utira pot nazaj v začetno enajsterico Louisa van Gaala.

Nizozemski strateg na klopi Manchester Uniteda je po poročanju angleških medijev naklonjen Špančevi vrnitvi, saj ni povsem zadovoljen s predstavami, ki jih je na šestih letošnjih tekmah pokazal Sergio Romero.

''Vedeli smo, da nas čaka težka tekma z Makedonijo in to se je tudi zgodilo, še posebej na njihovem terenu. Juan (Mata, op. a.) je dosegel gol, ki nam je prinesel pomembne tri točke,'' je obračun v Skopju komentiral De Gea.

''Počutim se dobro. Hrepenel sem po tem, da bi spet zaigral. Delal bom naprej, potem pa bomo videli, ali bom imel kaj sreče s svojim klubom,'' je dodal Španec in spregovoril še o načrtih za prihodnost.

''Moja prihodnost bo takšna kot do sedaj. Miren sem. Delal bom in poskušal napredovati. Na kratko povedano, srečen sem in uživam v nogometu,'' je sklenil 24-letnik.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.