Šport > Nogomet
24 ogledov

Srečni De Gea pripravljen na vrnitev

david de gea juan mata EPA
Španski vratar David de Gea je pripravljen, da spet prevzame vlogo prvega čuvaja mreže v Manchester Unitedu.

Španska nogometna reprezentanca je na kvalifikacijski tekmi skupine C za nastop na Euru 2016 v Skopju premagal Makedonijo (1:0). V vratih La Roje je zaigral David de Gee, ki si utira pot nazaj v začetno enajsterico Louisa van Gaala.

Nizozemski strateg na klopi Manchester Uniteda je po poročanju angleških medijev naklonjen Špančevi vrnitvi, saj ni povsem zadovoljen s predstavami, ki jih je na šestih letošnjih tekmah pokazal Sergio Romero.

''Vedeli smo, da nas čaka težka tekma z Makedonijo in to se je tudi zgodilo, še posebej na njihovem terenu. Juan (Mata, op. a.) je dosegel gol, ki nam je prinesel pomembne tri točke,'' je obračun v Skopju komentiral De Gea.

''Počutim se dobro. Hrepenel sem po tem, da bi spet zaigral. Delal bom naprej, potem pa bomo videli, ali bom imel kaj sreče s svojim klubom,'' je dodal Španec in spregovoril še o načrtih za prihodnost.

''Moja prihodnost bo takšna kot do sedaj. Miren sem. Delal bom in poskušal napredovati. Na kratko povedano, srečen sem in uživam v nogometu,'' je sklenil 24-letnik.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.