Srhljiv posnetek z Rossijevega motorja, za las ubežal katastrofi

Foto: PrtSc
Foto: PrtSc
Dirka za VN Avstrije v razredu motoGP je ponudila nekaj vznemirljivih in nevarnih trenutkov.
Oglej si celoten članek

V Spielbergu je slavil Italijan Andrea Dovizioso (Ducati) pred Špancem Joanom Mirom (Suzuki) Avstralcem Jackom Millerjem (Ducati).

motoGP Kaotična dirka Doviziosu, hud padec Morbidellija

Preizkušnjo je zaznamovala nesreča v sedmem krogu. Trčila sta Franco Morbidelli (Yamaha) in Johann Zarco (Ducati), njuna motocikla sta poletela po zraku in se znašla sredi gruče ostalih dirkačev.

Med njimi je bil tudi Valentino Rossi (Yamaha), ki je le za las ušel katastrofi. Posnetek z njegovega motorja prikazuje, kako blizu je priletelo eno od letečih vozil.

Rossi je dirko končal na petem mestu, poleg prvih treh ga je ugnal še Južnoafričan Brad Binder (KTM). Tako kot Rossi je bil blizu trčenja v omenjeni situaciji tudi Maverick Viñales (Yamaha), slednji je končal na desetem mestu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 00:48 17. Avgust 2020.

    Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu --- www.Sextis.fun

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.