Srna v igri za Real

Foto: Žurnal24 Darijo Srna si v družbi trenerja Mircea Lucescuja in soigralca Fernandinha ogled
Po velenakupih Kakája in Cristiana Ronalda Realu očitno počasi zmanjkuje denarja za največje ribe. Zato se bodo Španci osredotočili na kaj manjšega, kar pa vseeno ne bo poceni.
Oglej si celoten članek

Iz madridskega Reala prihajajo znaki, da se bodo njihovi velenakupi vendarle končali. Realov direktor Jorge Valdano je namreč izjavil, da sta želena "artikla" belega baleta, Franck Ribery in Xabi Alonso, zanje predraga. Bayern za francoskega reprezentanta zahteva 80 milijonov evrov, glede Alonsa pa je Valdano dejal, da niso blizu dogovora. Iz drugih virov (CNN) pa prihajajo informacije, da se Madridčani preusmerjajo na načrt B. Po njem naj bi kraljevi dres oblekel kapetan Šahtarja, zadnjega osvajalca pokala Uefa, Darijo Srna. Ta je na CNN-ovi listi najbolj zaželenih nogometašev na svetu le za Emmanuelom Adebayorjem in kamerunskim golgeterjem Barcelone, Samuelom Eto' ojem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.