Šport > Nogomet
17 ogledov

Srna v igri za Real

Darijo Srna si v družbi trenerja Mircea Lucescuja in soigralca Fernandinha ogled Žurnal24 main
Po velenakupih Kakája in Cristiana Ronalda Realu očitno počasi zmanjkuje denarja za največje ribe. Zato se bodo Španci osredotočili na kaj manjšega, kar pa vseeno ne bo poceni.

Iz madridskega Reala prihajajo znaki, da se bodo njihovi velenakupi vendarle končali. Realov direktor Jorge Valdano je namreč izjavil, da sta želena "artikla" belega baleta, Franck Ribery in Xabi Alonso, zanje predraga. Bayern za francoskega reprezentanta zahteva 80 milijonov evrov, glede Alonsa pa je Valdano dejal, da niso blizu dogovora. Iz drugih virov (CNN) pa prihajajo informacije, da se Madridčani preusmerjajo na načrt B. Po njem naj bi kraljevi dres oblekel kapetan Šahtarja, zadnjega osvajalca pokala Uefa, Darijo Srna. Ta je na CNN-ovi listi najbolj zaželenih nogometašev na svetu le za Emmanuelom Adebayorjem in kamerunskim golgeterjem Barcelone, Samuelom Eto' ojem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.