Stajan dal piko na i zmagi z 9:1

Foto: Reuters Matt Stajan je dosegel svoj četrti sezonski gol. Zmagali so s kar 9:1. (Foto: Re
To je bila tekma, ko bi moral biti prva zvezda Peter Forsberg. A se je odločil, da po dveh odneha. A četudi bi igral, ne bi bilo veliko boljše: Flames so njegove Avalanche ponižali z 9:1.
Oglej si celoten članek

Ponedeljkova tekma med Colorado Avalanche in Calgary Flames bi morala biti prva domača za Petra Forsberga, odkar se je vrnil v ligo NHL. A je pred njo oznanil, da pri svojih zrelih letih ne more več igrati na tako visokem nivoju. Tako 14.035 navijačev, ki je sicer le do 78-odstotkov napolnilo Pepsi Center v Denverju, ni videlo Forsberga temveč kar devet zadetkov v mreži svoje ekipe. "Nocojšnje igre bi se morali sramovati," je po porazu z 1:9 dejal Paul Stastny. Flames so imeli kar 33 strelov na gol Colorada, devet ploščkov pa je končalo za hrbtom Petra Budaja in Craiga Andersona. V 59. minuti je dal piko na i veličastni zmagi Calgaryja kanadski Slovenec, Matt Stajan. Za hokejista iz predmestja Toronta je to četrti sezonski zadetek.

Liga NHL, tekme 14. 2.:

St. Louis Blues : Vancouver Canucks 3:2
McDonald, Berglund, Steen; Hansen, H. Sedin

Phoenix Coyotes : Washington Capitals 3:2
Whitney, Fiddler, Hanzal; Bradley, Johansson

Colorado Avalanche : Calgary Flames 1:9
Winnik; Glencross dva, Iginla dva, Jokinen, Moss, Babčuk, Stajan, Tanguay

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.