Starejša gospoda sama zaustavila huligane in jim podelila nekaj udarcev

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
V Angliji imajo nova junaka, enega so prepoznali.
Oglej si celoten članek

Polfinalno tekmo konferenčne lige med nizozemski AZ Alkmaarjem in West Ham Unitedom je zaznamoval velik incident. Najbolj vročekrvni domači navijači se namreč niso sprijaznili s porazom in so napadli del tribune, kjer so se nahajale družine in prijatelji angleških nogometašev.

A pri tem so naleteli na oviro. Na vrh stopnišča se je postavilnekoliko starejši možak in jim preprečil namero. Sam se je lotil razgretih huliganov in jim podelil nekaj udarcev. Kmalu je dobil še pomoč.

Oba so angleški mediji hitro spremenili v junaka, po objavah pa so enega od njiju spoznali tudi prostali navijači. "To je Knollsy, legenda nogometnih tribun že od osemdesetih! Človek, ki živi za West Ham," je bil eden od komentarjev na twitterju.

Tisti, ki so bili na stadionu priča pretepu, so dejali, da je Knollsy pri napadu huliganov iz težav rešil dekle branilca Thila Kerherja.

Kmalu so se pojavile tudi fotografije Knollsyja, ki je s prekrižanimi rokami, znak za West Ham, tudi ponosno poziral.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • Syn
    07:57 20. Maj 2023.

    Bravo ded! Samo razbit to gamad.

  • 07:12 20. Maj 2023.

    varnostniki pa.. šli na kavico..upam da ne vo kakšne tožbe proti temu človeku , če pa bo, naj pa FIFA …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.