Šport > Nogomet
23734 ogledov

Starejša gospoda sama zaustavila huligane in jim podelila nekaj udarcev

AZ, West Ham, huligani Profimedia
V Angliji imajo nova junaka, enega so prepoznali.

Polfinalno tekmo konferenčne lige med nizozemski AZ Alkmaarjem in West Ham Unitedom je zaznamoval velik incident. Najbolj vročekrvni domači navijači se namreč niso sprijaznili s porazom in so napadli del tribune, kjer so se nahajale družine in prijatelji angleških nogometašev.

A pri tem so naleteli na oviro. Na vrh stopnišča se je postavilnekoliko starejši možak in jim preprečil namero. Sam se je lotil razgretih huliganov in jim podelil nekaj udarcev. Kmalu je dobil še pomoč.

Oba so angleški mediji hitro spremenili v junaka, po objavah pa so enega od njiju spoznali tudi prostali navijači. "To je Knollsy, legenda nogometnih tribun že od osemdesetih! Človek, ki živi za West Ham," je bil eden od komentarjev na twitterju.

Tisti, ki so bili na stadionu priča pretepu, so dejali, da je Knollsy pri napadu huliganov iz težav rešil dekle branilca Thila Kerherja.

Kmalu so se pojavile tudi fotografije Knollsyja, ki je s prekrižanimi rokami, znak za West Ham, tudi ponosno poziral.

Komentarjev 3
  • Avatar Syn
    Syn 07:57 20.maj 2023.

    Bravo ded! Samo razbit to gamad.

  • rd2dmk2 07:12 20.maj 2023.

    varnostniki pa.. šli na kavico..upam da ne vo kakšne tožbe proti temu človeku , če pa bo, naj pa FIFA se izkaže. ima najboljšega advokata pa naj ga pro bono brani.p.s. jest nisem slavist niti ne dobim honorarja za moj ...prikaži več prispevek, novinar in uredništvo pa ga prejme. in bi lepo prosil da vsaj malo preberete svoj zmazek , ki je resničnop zmazek . še prvobitini indijanci so imeli lepšo angleščino- huzgd jest vinetou, govoril sem. p.p.s prosim da honoror porabite za učenje jezika.

Sorodne novice