Šport > Nogomet
167 ogledov

Zvezdnik West Hama udeležen v grozljivo prometno nesrečo

Manuel Lanzini Profimedia
Avtomobil argentinskega nogometaša naj bi bil povsem uničen, medtem ko jo je nogometaš na srečo odnesel brez hujših poškodb.

Nogometaš West Hama Manuel Lanzini se je v sredo v poznejših popoldanskih urah odpravil na trening, ne da bi se zavedal, da bi lahko bila omenjena vožnja zadnja v njegovem življenju. Njegov osebni voznik je namreč na hitri cesti izgubil nadzor nad vozilom, ki je zdrselo s ceste, priletelo v drevo in pristalo na boku.

Po poročilih prič naj bi šlo za grozljivo nesrečo, v kateri je bilo vozilo popolnoma uničeno, medtem ko sta se na veliko presenečenje vseh prisotnih Argentinec in njegov voznik iz avtomobila rešila brez hujših poškodb.

Manuel Lanzini | Avtor: Profimedia Profimedia

"Policija je dobila poziv, naj razišče nesrečo, do katere je prišlo na cesti A12 v Romfordu. Potrjeno je, da je voznik izgubil kontrolo in se zaletel v drevo. Prijavljeno pa ni bilo nobene poškodbe," stoji v zapisniku lokalne policije, ki ni želela iti v detajle.

Argentinca in njegovega voznika je na kraju nesreče pregledala zdravniška služba, ko pa je slednja potrdila, da ni nihče utrpel hujših poškodb, sta lahko šla dalje po svojih opravkih. Nogometašev Mercedes, vreden okoli 70.000 funtov, je bil popolnoma uničen, tako da je po Lanzinija prišel kar klubski avtomobil ter ga odpeljal na trening, kot da se ni nič zgodilo. Prvotna poročila so se sicer glasila, da je bil prepeljan v bolnišnico, a so se kasneje izkazala za lažna.

"Pravo čudo je, da je še živ. Vsaj po tem, kar sem slišal. Neverjetno, koliko sreče sta imela. West Hamovi nogometaši imajo načeloma svoje šoferje, še posebej tisti, ki živijo v mestu. Bila sta na hitri cesti, ko se je zgodilo, tako da bi se vse skupaj lahko tudi tragično končalo. To ponovno dokazuje, da ne glede na to, koliko denarja imate, v takšnih situacijah smo vsi ranljivi," naj bi za The Sun izjavil eden izmed virov iz kluba.

Nogometaš se je po incidentu tudi že oglasil preko socialnih omrežij, kjer je svoje navijače pomiril, da je z njim vse v najlepšem redu, obenem pa se jim je zahvalil za vse lepe želje in sporočila podpore.

Lanzini sicer za "Kladiva" nastopa že od leta 2015, na 193 tekmah pa je zabil 28 zadetkov ter bil leta 2017 izbran za najboljšega West Hamovega nogometaša sezone. Z dobrimi nastopi pa si je tudi priboril vpoklic v argentinsko reprezentanco.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice