Šport > Nogomet
431 ogledov

Zadetek sezone? Krasne "škarjice" zaznamovale teden v Premier ligi

Sebastien Haller Profimedia
Zvezdnik West Hama je zaznamoval 13. kolo angleške Premier lige.

Visoka so bila pričakovanja navijačev "Kladiv" po prihodu Sebastiena Hallerja, najdražje okrepitve v zgodovini West Hama. A 45 milijonov evrov vredni zvezdnik iz Slonokoščene Obale v dveh sezonah v Londonu še ni uspel prikazati predstav, s katerimi je zablestel v dresu Eintracht Frankfurta.

Vse do včeraj zvečer, ko so navijači West Hama končno bili priča delčku čarovnije tega izjemnega nogometaša, potem ko je z enim izmed najlepših zadetkov sezone uspel izenačiti izid proti Crystal Palacu na 1:1.

Gosti so sicer po prvem polčasu vodil z zadetkom Christiana Bentekeja, a je Haller z akrobatskim udarcem po predložku Čeha Vladimirja Coufala v 55. minuti izenačil rezultat ter postavil končni izid tekme.

Haller je tako dosegel tretji letošnji premierligaški zadetek na 12 tekmah, medtem ko je kar štiri dodal na treh tekmah ligaškega pokala.

West Ham po novi točki sicer zaseda odlično 7. mesto na lestvici Premier lige z 21 točkami, a je realno pričakovati, da ga bosta prehitela tako oba kluba iz Manchestra, kot tudi Aston Villa, ki imajo manj odigranih tekem od Kladiv. A vseeno gre zaenkrat za zelo uspešno sezono kluba, ki si načeloma vsako leto prizadeva za obstanek med elito.

Komentarjev 2
  • glocokdo 17:36 17.december 2020.

    www︎.︎Vytran︆.︆net - oddličen projekt za odrasle, ki želijo najti parrtnerja za sseks

  • maketar 14:02 17.december 2020.

    www︎.︎Vytran︆.︆net - odličen projekt za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks