Stari znanec okrepil Celjane

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Celjski rokometni klub je pripeljal okrepitev. Gre za nekdanjega igralca kluba.
Oglej si celoten članek

Z rokometaši Celja Pivovarne Laško bo vsaj do konca sezone nastopal stari znanec tega kluba, Ivan Slišković. Kot so danes sporočili Celjani, so se za sodelovanje s hrvaškim igralcem dogovorili do konca te sezone z možnostjo podaljšanja. Slišković, levi zunanji igralec, je za celjski klub že nastopal v sezonah 2013/14 in 2014/15 ter zbral 92 nastopov, v katerih je dosegel 361 zadetkov.

Odlične igre v celjskem dresu so ga takrat pripeljale do pogodbe pri madžarskem Veszpremu, kjer ga je pa že kmalu po prihodu doletela velika smola, najprej poškodba kolena, nato pa je zbolel za mononukleozo, ki ga je z igrišč oddaljila za kar nekaj časa, so zapisali v celjskem klubu.

Veszprem je tako poiskal druge rešitve ter se s Sliškovićem razšel. Priložnost so izkoristili v Celju in pridobili izkušenega igralca, ki lahko igra tako v obrambi kot napadu. Sodelovanje so sklenili za preostanek sezone 2017/18, z možnostjo podaljšanja, v letu 2017 pa bo imel Slišković pravico nastopa na tekmah lige Seha in pokala Slovenije, v letu 2018, po novem januarskem prestopnem roku, pa tudi na tekmah lige prvakov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.