Šport
159 ogledov

Stari znanec okrepil Celjane

Ivan Slišković Saša Despot
Celjski rokometni klub je pripeljal okrepitev. Gre za nekdanjega igralca kluba.

Z rokometaši Celja Pivovarne Laško bo vsaj do konca sezone nastopal stari znanec tega kluba, Ivan Slišković. Kot so danes sporočili Celjani, so se za sodelovanje s hrvaškim igralcem dogovorili do konca te sezone z možnostjo podaljšanja. Slišković, levi zunanji igralec, je za celjski klub že nastopal v sezonah 2013/14 in 2014/15 ter zbral 92 nastopov, v katerih je dosegel 361 zadetkov.

Odlične igre v celjskem dresu so ga takrat pripeljale do pogodbe pri madžarskem Veszpremu, kjer ga je pa že kmalu po prihodu doletela velika smola, najprej poškodba kolena, nato pa je zbolel za mononukleozo, ki ga je z igrišč oddaljila za kar nekaj časa, so zapisali v celjskem klubu.

Veszprem je tako poiskal druge rešitve ter se s Sliškovićem razšel. Priložnost so izkoristili v Celju in pridobili izkušenega igralca, ki lahko igra tako v obrambi kot napadu. Sodelovanje so sklenili za preostanek sezone 2017/18, z možnostjo podaljšanja, v letu 2017 pa bo imel Slišković pravico nastopa na tekmah lige Seha in pokala Slovenije, v letu 2018, po novem januarskem prestopnem roku, pa tudi na tekmah lige prvakov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice