Stari znanec se vrača v Olimpijo

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Vitalijs Maksimenko se je vrnil v Olimpijo.
Oglej si celoten članek

Iz ljubljanskega nogometnega kluba Olimpija so sporočili, da se v zmajevo gnezdo vrača Latvijec Vitalijs Maksimenko. Tridesetletni branilec je z Olimpijo sklenil sodelovanje do konca sezone 2020/21.

Latvijec se v Ljubljano vrača po enoletnem igranju nogometa na Japonskem. V deželi vzhajajočega sonca je igral za klub Omiya Ardija, ki nastopa v tamkajšnji drugi ligi. Za ta japonski klub je zbral 17 nastopov. V svojem prvem obdobju pri Olimpiji, ki je trajalo sezono in pol, je v zeleno-belem dresu zabeležil 52 nastopov in dosegel dva gola. Z zmaji je leta 2019 osvojil pokal Slovenije.

Foto: Profimedia Vitalijs Maksimenko

"Lepo je priti nazaj v Slovenijo, v Ljubljano, ki je zame kot drugi dom. Zelo sem zadovoljen, da sem podpisal pogodbo z Olimpijo, na katero me vežejo res lepi spomini. Dal bom vse od sebe, da bom ekipi pomagal v borbi za naslov," je ob vrnitvi dejal Maksimenko.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.